ANKARA ÇUBUK SUSUZ KÖYÜ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ANKARA ÇUBUK SUSUZ KÖYÜ

ANKARA ÇUBUK SUSUZ KÖYÜ
 
AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

 

 Kremalı Havuç Çorbası

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
cenk_tirpanci

cenk_tirpanci


Mesaj Sayısı : 34
Kayıt tarihi : 13/02/09
Yaş : 33

Kremalı Havuç Çorbası Empty
MesajKonu: Kremalı Havuç Çorbası   Kremalı Havuç Çorbası EmptyC.tesi Şub. 21, 2009 2:58 pm

Kremalı Havuç Çorbası

4 kişilik Malzeme:
Çorba:
400 g havuç
250 g patates,
1 yeşil soğan,
50 g tereyağı,
1 limon suyu,
750 g et ya da sebze suyu (tablet),
1 tatlı kaşığı şeker,
1 çay bardağı krem şanti,
tuz,
karabiber.
Yumurtalar:
200 g taze peynir,
1 küçük yumurta,
tuz,
karabiber,
hint cevizi pudrası,
50 g galete unu,
1 er bağ maydanoz, tere ya da soğancık,
25 er g emmental peyniri rendesi, rokfor peyniri ve küp halinde doğranmış jambon.

Çorba: Havuçları, patatesi ve soğanı doğrayın ve kızdırılmış tereyağında pembeleşene dek 3 dakika çevirin. Limon suyu, et suyu ve şekeri ilave edin, çorbayı kısık ateşte 25 dakika pişirin. Krem şantiyi katın. Çorbayı mikserden geçirin, tuz ve biber atın.
Yumurtalar: Peyniri, yumurtayı, baharatı ve galete ununu karıştırın. 2 tatlı kaşığı ile bıldırcın yumurtası büyüklüğünde parçalar kesin. Yumurtaları tuzlu suda 3 dakika haşlayın. Yumurtaları kepçe ile sudan çıkartın ve çorbanın içine koyun. Çorbayı yeşillikle dekore edin.
Değişiklik: Yumurtaları yeşillik, rendelenmiş peynir veya doğranmış jambonda çevirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.cubuksusuz.tr.gg
 
Kremalı Havuç Çorbası
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KREMALI TAVUK ÇORBASI
» KREMALI MANTAR ÇORBASI
» KREMALI PATATES ÇORBASI
» DÜĞÜN ÇORBASI
» Minestronne (İtalyan çorbası)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
ANKARA ÇUBUK SUSUZ KÖYÜ :: YEMEK TARİFLERİ-
Buraya geçin: